Dyreparken Hotell

Adresse: 4609 Kardemomme By (vis kart)
Beliggenhet: Region Kristiansand

Hotell | Dyreparken Hotell er et familie-hotell, like ved inngangen til Dyreparken. Hotellet ligger 15 minutter øst for Kristiansand sentrum og 10 min. fra flyplassen. Utformet etter tema fra "Noas Ark".

Hotellet har 160 rom, fordelt på 51 dobbeltrom, 107 firesengsrom og 2 juniorsuiter. Rommene er fordelt på 4 etasjer hvor hver etasje har et tema. Jungel, Savanne og Nordisk villmark. Alle rom har dyrenavn, som f.eks. Sjakalhulen, Girafftoppen, Elefantkottet, Musehullet og liknende.

Alle rommene på hotellet har vannkoker, kjøleskap og eget bad med dusj. Noen av rommene har balkong. I alle rom henger det en akvarell av ulike dyr, som er malt og signert av Dyreparkens grunnlegger, Edvard Moseid.

Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse. Hotellet er i sin helhet tilrettelagt på barnas premisser. Værelsene og fellesområdene preges av motiver fra dyrenes rike, noe som gjør overnattingen til en uforglemmelig familieopplevelse. Det er blant annet et stort barne- og datalekerom på 150 kvm.

Hotellet har: 6 handikaprom, heis, en egen brygge med uterestaurant samt eget soldekk, Røykfrie rom, Allergikervennlige rom, Alle rom og fellesarealer røykfrie, Eget røykeområde.

I nærheten: Dyreparken og Badeland rett ved. 15 minutter øst for Kristiansand sentrum og 10 min. fra Kjevik Flyplass. Sørlandssenteret og Ikea ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Parkering: Hotellet har parkeringsplass og parkering her er gratis

Innsjekk: fra kl 15:00

Utsjekk: kl 11:00

Trådløst internett: Ja – på hele hotellet. Gratis.

Lov å ha med kjæledyr: tillatt på forespørsel.
Kommentar: koster 100 kr ekstra per natt.

Tillegg: 1 barn under 3 år kan sove gratis i senger som allerede er på rommet. Ved slik bestilling eller ved bestilling av barneseng – kontakt hotellet direkte.


Kontaktinformasjon direkte til hotellet:
Tlf: 38 14 6400
E-post: hotell@dyreparken.no

Sammenlign "Dyreparken Hotell" med tilsvarende alternativer

Hamresanden Ferieleiligheter - Leiligheter

Hamresanden Ferieleiligheter tilbyr leiligheter til utleie ved Hamresanden i Kristiansand. 200 - 300 meter til Hamresanden, en tre og en halv kilometers nydelig, lang sandstrand som er fantastisk for barnefamilier som er på sommerferie på Sørlandet.

Ansgar Sommerhotell

Ansgar Sommerhotell er en unik perle med sin fantastiske beliggenhet like ved sjøen midt mellom Kristiansand Dyre- og Fritidspark og Kristiansand sentrum. Ca 5 minutter unna Dyreparken med bil.

Hamresanden Resort - Leiligheter

Hamresanden - Norges svar på Syden. Med 3 km strandlinje, skjærgård, dyrepark/fritidspark, shoppingsenter, kultur og ett yrende Kristiansand by – er Hamresanden ett godt valg.

Kart


Bestillingsassistanse

Velkommen til Dyreparken Sørlandsovernatting! Med vårt online bookingsystem er det enkelt, raskt og sikkert å bestille overnatting og aktiviteter på Sørlandet.

Dyreparken Sørlandsovernatting har disse vilkår ved bestilling.

Bestill hos oss

  • • Raskt
  • • Enkelt
  • • Sikkert

Bestillingsassistanse

Velkommen til Dyreparken Sørlandsovernatting! Med vårt online bookingsystem er det enkelt, raskt og sikkert å bestille overnatting og aktiviteter på Sørlandet.

Dyreparken Sørlandsovernatting har disse vilkår ved bestilling.

Bestill hos oss

  • • Raskt
  • • Enkelt
  • • Sikkert