Clarion Hotel Ernst

Adresse: Rådhusgata 2, 4611 Kristiansand (vis kart)
Beliggenhet: Region Kristiansand

Hotell | Det perfekte utgangspunkt for å oppleve Kristiansand, kun 15 minutter fra Dyreparken.
Ernst har et flott design, komfortable og moderne familierom, samt egen fitness & relaxavdeling. Her våkner du opp til en prisvinnende frokostbuffet, som er populær for både liten og stor.

Sørlandets heftigste hotell!

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design.

Mat er stjernen i hotellopplevelsen. Det serveres sunne og gode råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Nyt en deilig frokost, lunsj og middag. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet og er et sted musikken og atmosfæren står i fokus.

Med 200 unike og lekre værelser, 19 moderne konferanselokaler, restaurant og bar er hotellet en levende møteplass i Kristiansand. Det er også Fitness- og relaxavdeling for en treningsøkt før frokost. Eller kanskje en tur i badstuen etter en lang dag?

Du finner Clarion Hotel Ernst midt i sentrum, kun et steinkast fra gågaten Markens og i gangavstand fra severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga, Odderøya og kulturhuset Kilden. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet, og flybussen tar deg direkte fra Kjevik på 20 minutter. Dyreparken er 10 minutter unna med bil.

I umiddelbar nærhet av hotellet finnes det flere P-hus som kan benyttes av våre gjester. Vi har også et begrenset antall plasser i et innendørs parkeringshus i tilknytning til hotellet. Forhåndsreservering anbefales og prisen er kr 180,- /døgn. Ta kontakt med oss på cl.ernst@choice.no

Innsjekk: 15.00
Utsjekk: 11.00

Kommentar: Nøkkelen leveres i resepsjonen. Der betaler du også eventuelle kjøp fra minibaren, telefoner etc.

Trådløst internett: Tilgjengelig på hele hotellet og gratis for alle gjester.

Lov å ha med kjæledyr: tillatt på forespørsel, men ekstra kostnad kan forekomme.

Tillegg: 1 barn under 3 år kan sove gratis i senger som allerede er på rommet. Ved slik bestilling eller ved bestilling av barneseng – kontakt hotellet direkte.

Sammenlign "Clarion Hotel Ernst" med tilsvarende alternativer

Hotel Norge, Kristiansand

Hotel Norge er et av regionens aller beste hoteller. For 7. året på rad er hotellet kåret til beste frokost i region sør! Hotellet ligger i hjertet av Kristiansand og tilbyr stort SPA senter med hammam! Vennlig atmosfære i klassiske omgivelser.

Ferieleiligheter, Roligheden

Roligheden ligger sentralt plassert på Lund, 2 km fra Kristiansand sentrum. Det er 400 meter til Bertes, et av byens flotteste bade- og friluftsområder. Det er store kolonialforretninger i området.

Ansgar Sommerhotell

Ansgar Sommerhotell er en unik perle med sin fantastiske beliggenhet like ved sjøen midt mellom Kristiansand Dyre- og Fritidspark og Kristiansand sentrum. Ca 5 minutter unna Dyreparken med bil.

Kart


Bestillingsassistanse

Velkommen til Dyreparken Sørlandsovernatting! Med vårt online bookingsystem er det enkelt, raskt og sikkert å bestille overnatting og aktiviteter på Sørlandet.

Dyreparken Sørlandsovernatting har disse vilkår ved bestilling.

Bestill hos oss

  • • Raskt
  • • Enkelt
  • • Sikkert

Bestillingsassistanse

Velkommen til Dyreparken Sørlandsovernatting! Med vårt online bookingsystem er det enkelt, raskt og sikkert å bestille overnatting og aktiviteter på Sørlandet.

Dyreparken Sørlandsovernatting har disse vilkår ved bestilling.

Bestill hos oss

  • • Raskt
  • • Enkelt
  • • Sikkert